Probační a mediační služba plánuje zavedení dalšího inovativního programu

Dne 24.09.2013 Probační a mediační službou vyhlásila veřejnou zakázku s názvem „Program pro dospělé pachatele trestné činnosti spojené s dopravou, zejména řízení pod vlivem alkoholu“.

VZ byla vyhlášena v rámci projektu „Rozvoj probačních a resocializačních programů – posílení prevence a ochrany společnosti před opakováním trestné činnosti“, který je financován z prostředků Programu švýcarsko-české spolupráce. Projekt realizuje Probační a mediační služba ČR.

Plánovaný program bude zaměřený na řešení a usměrňování rizikového chování osob, které jsou stíhány či odsouzeny za trestné činy spojené s dopravou včetně užití návykové látky při řízení vozidla. Do vývoje a realizace programu na české podmínky budou přímo zapojeni odborní zástupci švýcarského partnera v projektu, Probační a sociální služby kantoru Curych, BVD Zurich. Zadávací dokumentaci k této zakázce lze nalézt na profilu zadavatele zde:

Lhůta pro podání nabídek končí dne 11.11.2013 v 10 hod.

Kontakt:

Ing. Jaroslav Šimeček